Steunt VC Nesselande.

Nieuwe grote sponsoractie van VoorElkaar.nl.

Om volleyballend Nederland ook op amateur niveau een warm hart toe te dragen sponsort VoorElkaar.nl jaarlijks € 7500,- aan het tweede damesteam van VC Nesselande. De sponsoring staat de eerste drie jaar vast en beoogt zo de talentvolle volleybalclub in verschillende opzichten te laten groeien.

VC Nesselande heeft de laatste jaren laten zien wat het in huis heeft. Dit jaar gaat het eerste herenteam op voor de Top Divisie (de landelijke competitie, het één na hoogste niveau). Daarmee brengt VC Nesselande topvolleybal weer terug in Sportcentrum Swanla/Zevenhuizen.

VoorElkaar.nl wil met name lokale organisaties, verenigingen of stichtingen in economische benauwde tijden ondersteunen.

ve Redactie VoorElkaar.nl

Goede doelen


Steun jezelf / IKKE

Steun jezelf / IKKE

Kun je zelf een financieel duwtje in je rug gebruiken? Kies dan je eigen bankrekening als goed doel.

» Meer informatie...


Wensstichting Oppepper4all

Wensstichting Oppepper4all

Wij vervullen wensen voor chronisch zieke kinderen én volwassenen.
Bij alle ziekten en in ieder stadium dus ook terminaal. Samen kunnen we ze weer kracht geven. Dankzij jouw hulp kunnen wij ze een geweldige dag geven.

Een echte oppepper!

» Meer informatie...


Stichting Pro Regatta

Stichting Pro Regatta

Stichting Pro Regatta is gevestigd op het Prinsemolenpad 4 te Rotterdam en is een onafhankelijke non-profit organisatie die wil voorzien in het stimuleren van zeil activiteiten voor met name mensen met een lichamelijke beperking.

» Meer informatie...


ReumaNederland

ReumaNederland

ReumaNederland strijdt voor een beter leven met reuma vandaag en een leven zonder reuma morgen. Haar missie is: reuma zo snel mogelijk de wereld uit.

» Meer informatie...