"Hoe jouw motorverzekering bijdraagt aan het wel en wee van jouw persoonlijke goede doel, vereniging of stichting."

Wat gaat er naar jouw goed doel, vereniging of stichting?
Bij al onze verzekeringen, dus ook de motorverzekering, doneert VoorElkaar.nl jaarlijks vóór 1 februari een bedrag gelijk aan 10% van de door jou netto in het voorgaande jaar betaalde premie aan jouw goed doel.

Informatie over de VoorElkaar Motorverzekering.
Schade aan je motor is niet alleen erg vervelend, maar kan ook nog eens zeer kostbaar zijn. Met de motorverzekering van VoorElkaar.nl hoeft dat niet. Wij bieden je een prima dekking tegen uiterst scherpe tarieven. In de polisvoorwaarden kun je precies lezen welke risico's onze motorverzekering wel en niet dekt.

Wat is er verzekerd?
Afhankelijk van je dekking, wordt er meer of minder verzekerd binnen je motorverzekering. Binnen de WA-verzekering, die voor elk voertuig wettelijk verplicht is, valt de meeste schade die je in het verkeer zelf aanricht bij anderen. De werkelijke omvang van de dekking hangt af van de gekozen dekkingsvorm, te weten WA, Beperkt Casco of Volledig Casco (zgn All risk).

Wat mag je van ons verwachten?
Schade is altijd erg vervelend. Uiteraard gaat VoorElkaar.nl met jou op zoek naar de beste oplossing voor jouw schade. Daarbij mag je ervan uitgaan dat onze medewerkers redelijk en respectvol tegen je zijn. Wanneer je een schade bij ons meldt informeren wij je zo snel mogelijk of je schade onder de dekking van je verzekering valt. Als dat het geval is, zorgen wij ervoor dat we onze schaderegeling zo snel mogelijk afronden.

Wat betaal je voor deze verzekering en wanneer?
Een aantal zaken zijn van belang wanneer VoorElkaar.nl de premie voor je motorverzekering bepaalt. De volgende zijn het belangrijkst:

• Je motor en de waarde van je motor
• Omvang van de dekking
• Schadeverleden
• Je leeftijd
• Je adres
• Kilometrage

Je kiest zelf of je de premie per maand, per kwartaal, per half jaar of per jaar wil voldoen.

Over de premie wordt uiteraard assurantiebelasting geheven. Daarnaast brengen we éénmalig € 5,00 administratiekosten in rekening. De prolongatiekosten bedragen € 0,45 (€ 0,54 inclusief assurantiebelasting).
Krijg extra korting bij het afsluiten van meerdere verzekeringen
Hoe meer verzekeringen je uit verschillende rubrieken sluit, hoe hoger je pakketkorting op onze aantrekkelijke basispremie wordt. ‘voor elkaar’ biedt je de volgende rubrieken: Wonen, Verkeer, Gezin en Recreatie.

De korting wordt als volgt berekend. Je hebt verzekeringen uit:
• 1 rubriek: geen extra korting
• 2 rubrieken: 2,5% extra korting
• 3 rubrieken: 5% extra korting

Wat wordt je pakketkorting?
Voor een verzekering dient premie te worden betaald. Daarnaast heb je als verzekerde nog een aantal plichten. Heb je schade, dan moet je dit zo snel mogelijk aan ons melden. Als er iets in jouw situatie verandert, moet je dit ook zo snel mogelijk laten weten. Je bent verplicht schade en de gevolgen ervan zoveel mogelijk te beperken. Ten slotte vragen wij je ons alle informatie te geven die voor een snelle schade-afhandeling van belang kan zijn.