Blijf genieten van de spullen in je huis. Sluit vandaag nog voordelig een inboedelverzekering bij ons af en wij steunen dan met 10% van jouw premie blijvend, dat wil zeggen, zolang jij bij VoorElkaar blijft en dat ook wilt, een goed doel naar jouw individuele keuze.

Inboedelverzekering
Thuis is jouw bijzondere plek met spullen die waardevol voor je zijn. Met de inboedelverzekering van VoorElkaar heb je geen zorgen bij schade of diefstal. Verzekerd ben je al vanaf € 7,00 per maand. Bekijk desgewenst gerust de volledige polisvoorwaarden voor de exacte dekking en geniet daarna met een gerust hart van je inboedel.

Dekking inboedelverzekering
Onder je inboedel verstaan we alle roerende zaken van jou en iedereen waarmee je duurzaam samenwoont. Het gaat daarbij om de spullen die zich in je woning bevinden. Onder voorwaarden vallen fietsen, antennes en buiten zonwering daar ook wel onder. Sommige zaken als geld en waardepapieren zoals postzegels vallen niet standaard onder de inboedelverzekering, maar kun je eventueel wel tot een bepaald maximum meeverzekeren. Voor een auto, motor of caravan verwijzen we je naar de andere verzekeringsproducten en bij vragen of twijfel gewoon even bellen of mailen.

Snelle afwikkeling inboedelverzekering
Bij schademelding wordt je zo snel als mogelijk geholpen. Na ontvangst van de schademelding informeren wij je zo snel mogelijk over de dekking en als dat het geval is, zorgen wij er voor dat de schade zo snel mogelijk afgehandeld is.

Jouw premie helpt
Jaarlijks doneren wij 10% van jouw netto premie aan een goed doel naar jouw individuele keuze, maar dat kan ook een sportvereniging of de plaatselijke voedselbank zijn en heb je zelf een zwaar jaar, dan kies je liefst tijdelijk voor het doel IKKE. Kijk of jouw favoriete doel er tussen zit of leg zelf een nieuw sponsordoel aan ons voor. Iedere non-profit organisatie is in beginsel welkom als sponsorproject (lees de voorwaarden). Zo maken we er VoorElkaar een mooie en betere wereld van.

Premie berekening
De premie voor je inboedelverzekering wordt bepaald door:
  • De waarde van je inboedel
  • De aard van het risico
  • Je woonplaats
  • De gekozen dekking

Daarnaast ontvang je extra korting die oploopt als je verzekeringspakket bij VoorElkaar ook nog uit andere categorieën bestaat. Dit kan je zelf snel en eenvoudig ervaren als je, nadat je de premie voor je inboedelverzekering hebt berekend, ook nog naar een of meerdere andere verzekeringsmogelijkheden kijkt en deze ook afsluit.

De kleine letters
Er wordt natuurlijk verwacht dat je schade altijd zo snel mogelijk meldt en de gevolgen van schade zo veel als mogelijk beperkt. Ook ben je verplicht alle informatie die van belang is te melden en je medewerking te verlenen. Bij relevante wijzigingen in je situatie moet je dit uiteraard ook zo snel mogelijk aan ons doorgeven.

Eenvoudig overstappen
Heb je al een inboedelverzekering maar wil je overstappen naar de ideale wereld? Maak dan gebruik van onze handige overstapservice.

en ontdek zelf of we de goedkoopste zijn
Krijg extra korting bij het afsluiten van meerdere verzekeringen
Hoe meer verzekeringen je uit verschillende rubrieken sluit, hoe hoger je pakketkorting op onze aantrekkelijke basispremie wordt. ‘voor elkaar’ biedt je de volgende rubrieken: Wonen, Verkeer, Gezin en Recreatie.

De korting wordt als volgt berekend. Je hebt verzekeringen uit:
• 1 rubriek: geen extra korting
• 2 rubrieken: 2,5% extra korting
• 3 rubrieken: 5% extra korting

Wat wordt je pakketkorting?
Voor een verzekering dient premie te worden betaald. Daarnaast heb je als verzekerde nog een aantal plichten. Heb je schade, dan moet je dit zo snel mogelijk aan ons melden. Als er iets in jouw situatie verandert, moet je dit ook zo snel mogelijk laten weten. Je bent verplicht schade en de gevolgen ervan zoveel mogelijk te beperken. Ten slotte vragen wij je ons alle informatie te geven die voor een snelle schade-afhandeling van belang kan zijn.