“Stap met een gerust hart de deur uit, met de zekerheid dat jij meehelpt om de wereld mooier te maken. Sluit vandaag nog voordelig onze uitgebreide aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren af en dan steunen wij met 10% van jouw premie blijvend, dat wil zeggen, zolang jij bij VoorElkaar blijft en dat ook wilt, een goed doel naar jouw individuele keuze”.

Aansprakelijkheidsverzekering
Het leven is om van te genieten zonder zorgen. Een ongeluk zit echter in een klein hoekje, maar maak je daarover maar geen zorgen. Want bij schade die jij of je eventuele meeverzekerde huisgenoten aan andere personen of aan hun bezittingen toebrengen wordt dankzij onze uitstekende dekking snel opgepakt waardoor mogelijk leed wordt voorkomen of opgelost. Verzekerd ben je al vanaf € 2,25 per maand. Bekijk desgewenst gerust de uitgebreide polisvoorwaarden of als je specifieke vragen hebt dan bel je ons gewoon even op en daarna stap je met een gerust hart een steeds mooiere wereld in.

Snelle afwikkeling
Bij een schademelding wordt de door jou toedoen gedupeerde zo snel mogelijk geholpen. Je geeft de aan jou bekende details zo snel mogelijk aan ons door en wij nemen de zaak daarna van je over en als de privacy wetgeving ons dat toestaat ontvang je automatisch ook informatie over het verdere verloop van de afhandeling en is er zo nodig ook overleg rond de dekking en advies over de beste oplossing. Ben jij aansprakelijk, dan staan we er binnen het kader van de voorwaarden financieel en nemen wij je schuld over en ben je niet aansprakelijk, dan staan wij je juridisch ter zijde en voeren wij jouw verweer.

Jouw premie helpt
Jaarlijks doneren wij 10% van jouw netto premie aan een goed doel, vereniging of stichting naar keuze. Kijk of jouw favoriete doel er tussen zit of leg zelf een nieuw sponsordoel aan ons voor. Iedere non-profit organisatie is in beginsel welkom als sponsorproject (lees de voorwaarden). Zo maken we er VoorElkaar een mooiere wereld van.

Premie berekening
De premie voor je aansprakelijkheidsverzekering wordt bepaald door jouw gezinssamenstelling. Ben je alleen, of is er nog een partner en eventueel ook kinderen. Daarnaast ontvang je extra korting die oploopt als je verzekeringspakket bij VoorElkaar ook nog uit andere categorieën bestaat. Dit kan je zelf snel en eenvoudig ervaren als je, nadat je de premie voor je aansprakelijkheidsverzekering hebt berekend, ook nog naar een of meerdere andere verzekeringsmogelijkheden kijkt en deze ook afsluit.

Krijg extra korting bij het afsluiten van meerdere verzekeringen
Hoe meer verzekeringen je uit verschillende rubrieken sluit, hoe hoger je pakketkorting op onze aantrekkelijke basispremie wordt. ‘voor elkaar’ biedt je de volgende rubrieken: Wonen, Verkeer, Gezin en Recreatie.

De korting wordt als volgt berekend. Je hebt verzekeringen uit:
• 1 rubriek: geen extra korting
• 2 rubrieken: 2,5% extra korting
• 3 rubrieken: 5% extra korting


De kleine letters

Er wordt natuurlijk verwacht dat je schade altijd zo snel mogelijk meldt en de gevolgen van de schade zo veel als binnen het redelijke beperkt. Ook ben je verplicht alle informatie die van belang is te melden en je medewerking te verlenen. Bij relevante wijzigingen in je situatie moet je dit uiteraard ook zo snel mogelijk aan ons doorgeven.

Eenvoudig overstappen
Heb je al een aansprakelijkheidsverzekering maar wil je overstappen naar de ideale wereld in wording? Maak dan gebruik van onze handige overstapservice.