Eindelijk écht goed verzekerd.

Mijn naam is Michel van der Neut en ik ben als schadebehandelaar werkzaam bij VoorElkaar.nl.

Toen ik op de hoogte werd gebracht van het concept van VoorElkaar.nl en de gedachte erachter was ik direct enthousiast. En dan wordt je ook nog gevraagd om mee te werken aan het concept! Geweldig!

Waarom? Ik vind dat we als samenleving de verbinding met elkaar aan het verliezen zijn en vaak meer oog hebben voor het klinische en zakelijke, dan voor datgeen wat voor mij echt belangrijk is; de mens en haar omgeving. Dan ben ik verheugd dat VoorElkaar.nl als verzekeraar haar oprechte verantwoordelijkheid neemt, door juist die bindende factor te zijn tussen haar klanten en goede doelen. Je bent bij VoorElkaar.nl goed verzekerd tegen een prima premie en VoorElkaar.nl doneert uit eigen zak aan een goed doel wat je zelf kan bepalen! Dat vind ik echt top!

Bij VoorElkaar.nl ben je verzekerd van maatschappelijke betrokkenheid! Dat geeft mij als medewerker en als mens een goed gevoel en ik ben blij hier een steentje aan bij te morgen dragen.

michel Michel van der Neut

Goede doelen


Steun jezelf / IKKE

Steun jezelf / IKKE

Kun je zelf een financieel duwtje in je rug gebruiken? Kies dan je eigen bankrekening als goed doel.

» Meer informatie...


Wensstichting Oppepper4all

Wensstichting Oppepper4all

Wij vervullen wensen voor chronisch zieke kinderen én volwassenen.
Bij alle ziekten en in ieder stadium dus ook terminaal. Samen kunnen we ze weer kracht geven. Dankzij jouw hulp kunnen wij ze een geweldige dag geven.

Een echte oppepper!

» Meer informatie...


Stichting Pro Regatta

Stichting Pro Regatta

Stichting Pro Regatta is gevestigd op het Prinsemolenpad 4 te Rotterdam en is een onafhankelijke non-profit organisatie die wil voorzien in het stimuleren van zeil activiteiten voor met name mensen met een lichamelijke beperking.

» Meer informatie...


ReumaNederland

ReumaNederland

ReumaNederland strijdt voor een beter leven met reuma vandaag en een leven zonder reuma morgen. Haar missie is: reuma zo snel mogelijk de wereld uit.

» Meer informatie...