VoorElkaar.nl werkt samen met Glasgarage.

Heb jij je autoverzekering bij VoorElkaar.nl?

Onze dienstverlening is alweer verder verbeterd. Door de samenwerking met Glasgarage wordt je bij glasschade snel geholpen. Of het nu gaat om een beschadiging van uw voorruit of een kapotte zijruit, de Glasgarage staat met zijn meer van 130 vestigingen en 70 mobiele teams voor je klaar. Ben je onverhoopt niet tegen ruitschade verzekerd ook dan kan Glasgarage je toch helpen tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

De Glasgarage verwerkt al haar afval milieuvriendelijk. Het glas wordt netjes gerecycled en de folie-laag wordt verwerkt in o.a. vloeren voor sportzalen. Alle monteurs zijn gecertificeerd, zodat je verzekerd bent van kwaliteit ook in de montage. De samenwerking met Glasgarage past dan ook volledig in het profiel van VoorElkaar.nl De Glasgarage.

Heb je ruitschade aan je voertuig en heb je één of meer producten bij VoorElkaar.nl. neem dan contact met ons op of ga naar glasgarage.nl. Ook hier helpt jouw premie.
ve Redactie VoorElkaar.nl

Goede doelen


Steun jezelf / IKKE

Steun jezelf / IKKE

Kun je zelf een financieel duwtje in je rug gebruiken? Kies dan je eigen bankrekening als goed doel.

» Meer informatie...


Wensstichting Oppepper4all

Wensstichting Oppepper4all

Wij vervullen wensen voor chronisch zieke kinderen én volwassenen.
Bij alle ziekten en in ieder stadium dus ook terminaal. Samen kunnen we ze weer kracht geven. Dankzij jouw hulp kunnen wij ze een geweldige dag geven.

Een echte oppepper!

» Meer informatie...


Stichting Pro Regatta

Stichting Pro Regatta

Stichting Pro Regatta is gevestigd op het Prinsemolenpad 4 te Rotterdam en is een onafhankelijke non-profit organisatie die wil voorzien in het stimuleren van zeil activiteiten voor met name mensen met een lichamelijke beperking.

» Meer informatie...


ReumaNederland

ReumaNederland

ReumaNederland strijdt voor een beter leven met reuma vandaag en een leven zonder reuma morgen. Haar missie is: reuma zo snel mogelijk de wereld uit.

» Meer informatie...