VoorElkaar met Stichting Veluwse Wens Ambulance

“Iedereen verdient een laatste wens”

Wij zijn erg blij met onze volgende samenwerking: de Stichting Veluwse Wens Ambulance. Stichting Veluwse Wens Ambulance is een stichting die het mogelijk maakt dat mensen die in de (pre)terminale fase van hun leven zitten en bedlegerig zijn, alsnog een van hun laatste wensen kunnen uitvoeren. En dit geheel kosteloos. Deze mensen zijn namelijk afhankelijk van liggend vervoer omdat zittend vervoer niet meer mogelijk is. De missie van Stichting Veluwse Wens Ambulance is duidelijk: “Iedereen verdient een laatste wens”, aldus Gert de Goede, algemeen bestuurslid van Stiching Veluwse Wens Ambulance.

VoorElkaar
Net als VoorElkaar is Stichting Veluwse Wens Ambulance ook heel erg blij met deze samenwerking. “Wij denken net als VoorElkaar veel aan de medemens”, zegt Gert de Goede. “Aangezien wij de wensen kosteloos aanbieden, zijn wij afhankelijk van giften en donaties. Wij hopen dan ook via VoorElkaar een mooi bedrag bij elkaar te sparen, zodat er weer veel wensen vervuld kunnen worden”.

Het doel van Stichting Veluwse Wens Ambulance is zuiver en het idee komt puur uit het hart van welwillende mensen. Zo legt Gert de Goede uit: “Een gezond mens heeft vaak nog 1.000 wensen en een ziek mens vaak maar één. Iedereen kent wel of heeft iemand gekend die ernstig ziek is (geweest) en nog één laatste wens heeft/had. Wij kunnen deze wens uit laten komen, maar hier zijn echter wel fondsen voor nodig. Kies daarom Stichting Veluwse Wens Ambulance als goed doel en help mee om deze laatste wensen uit te laten komen”.

VoorElkaar gaat zich vol inzetten om samen met Stichting Veluwse Wens Ambulance dit doel te bereiken. Want zeg nou zelf: “Iedereen verdient een laatste wens”, toch?.

Meer informatie over de Stichting Veluwse Wens Ambulance is te vinden op http://www.veluwsewensambulance.nl/
Goede doelen


Steun jezelf / IKKE

Steun jezelf / IKKE

Kun je zelf een financieel duwtje in je rug gebruiken? Kies dan je eigen bankrekening als goed doel.

» Meer informatie...


Wensstichting Oppepper4all

Wensstichting Oppepper4all

Wij vervullen wensen voor chronisch zieke kinderen én volwassenen.
Bij alle ziekten en in ieder stadium dus ook terminaal. Samen kunnen we ze weer kracht geven. Dankzij jouw hulp kunnen wij ze een geweldige dag geven.

Een echte oppepper!

» Meer informatie...


Stichting Pro Regatta

Stichting Pro Regatta

Stichting Pro Regatta is gevestigd op het Prinsemolenpad 4 te Rotterdam en is een onafhankelijke non-profit organisatie die wil voorzien in het stimuleren van zeil activiteiten voor met name mensen met een lichamelijke beperking.

» Meer informatie...


ReumaNederland

ReumaNederland

ReumaNederland strijdt voor een beter leven met reuma vandaag en een leven zonder reuma morgen. Haar missie is: reuma zo snel mogelijk de wereld uit.

» Meer informatie...