VoorElkaar met Bikers For Animals

“No Animal Should Live In Pain”

VoorElkaar heeft een leuk nieuwtje om met jou te delen: de stichting Bikers For Animals heeft zich namelijk aangesloten bij VoorElkaar! Bikers For Animals is in 2010 opgericht door Henk a.k.a. 'Doggy' Femer. De stichting staat voor een beter welzijn voor dieren en het geven van een tweede kans voor kansarme dieren en zijn veelal actief op het gebied van 'broodfok' en malafide handel. “Zonder ons zal er voor hen geen redding zijn”, aldus Doggy. “Er zijn diverse manieren om te helpen, echter de gevestigde overheidsinstanties ondernemen niet genoeg op het terrein waar wij werkzaam zijn. Hier zullen de deuren helaas gesloten blijven voor andere instanties”.

VoorElkaar
De steun en bijdrage die Bikers For Animals jaarlijks gaat ontvangen van VoorElkaar is in zeer goede handen en zal goed worden besteed. “100% van de donaties gaan wij aan de hulp voor kansarme dieren besteden”, zegt biker Doggy. “Wij hopen met alle donaties in staat te zijn om nog meer dieren te helpen en uiteindelijk onze droom waar te maken om een vrijstaande locatie te betrekken, waar wij de kansarme dieren nog beter kunnen socialiseren en waar wij een rusthuis kunnen zijn voor de oudere getraumatiseerde dieren die nergens meer een kans hebben. Wij kunnen hen vrijheid bieden en ze laten ervaren hoe het voelt om lekker op het gras te spelen”.

Volgens Doggy is er maar één ding wat telt. “No Animal Should Live In Pain”.

Meer informatie over de stichting Bikers For Animals is te vinden op www.bikersforanimals.nl.

Goede doelen


Steun jezelf / IKKE

Steun jezelf / IKKE

Kun je zelf een financieel duwtje in je rug gebruiken? Kies dan je eigen bankrekening als goed doel.

» Meer informatie...


Wensstichting Oppepper4all

Wensstichting Oppepper4all

Wij vervullen wensen voor chronisch zieke kinderen én volwassenen.
Bij alle ziekten en in ieder stadium dus ook terminaal. Samen kunnen we ze weer kracht geven. Dankzij jouw hulp kunnen wij ze een geweldige dag geven.

Een echte oppepper!

» Meer informatie...


Stichting Pro Regatta

Stichting Pro Regatta

Stichting Pro Regatta is gevestigd op het Prinsemolenpad 4 te Rotterdam en is een onafhankelijke non-profit organisatie die wil voorzien in het stimuleren van zeil activiteiten voor met name mensen met een lichamelijke beperking.

» Meer informatie...


ReumaNederland

ReumaNederland

ReumaNederland strijdt voor een beter leven met reuma vandaag en een leven zonder reuma morgen. Haar missie is: reuma zo snel mogelijk de wereld uit.

» Meer informatie...