VC Nesselande

Sport en recreatie

VC Nesselande wil méér zijn dan een dorpsvereniging. Wij streven naar een vereniging waar sportiviteit, betrokkenheid, gezelligheid en ambitie samengaan. Een vereniging waar voor élk lid een passende plek is. Een vereniging waar je ambitie mag hebben om hogerop te komen, maar ook terecht kunt om gezellig één keer per week te volleyballen. Een vereniging waar leden niet alleen wat komen halen, maar ook wat komen brengen.

Een vereniging waarvoor leden bereid zijn zich in te zetten. Een vereniging waar leden andere teams komen aanmoedigen. Een vereniging waarin niet alleen met weemoed wordt teruggekeken, maar vooral met visie en enthousiasme vooruit wordt gekeken. Een vereniging waarvan je graag deel wilt uitmaken. Kortom, een vereniging als VC Nesselande!

Doel
VC Nesselande stelt zich ten doel het beoefenen van de volleybalsport te bevorderen. Dit hoofddoel van onze vereniging is en blijft van kracht. In ons beleid voor de komende jaren hebben we wel een aantal ambities toegevoegd, waarbij het uitgangspunt is dat deze ambities bijdragen aan het hoofddoel.


Bekijk de video