"Rij gerust rond in je auto met de zekerheid, dat jij de wereld mooier maakt. Sluit vandaag nog super voordelig een autoverzekering bij ons af en wij steunen met jouw premie dan zelfs ook nog blijvend een goed doel naar jouw keuze."

Autoverzekering
De auto is onmisbaar voor werk, gezin en vrije tijd. Dagelijks gebruik van je auto maakt, dat je trotse bezit ook al snel kan leiden tot een levensgroot financieel risico.
Geen zorgen bij schade aan je auto of aan anderen, want dankzij onze uitstekende dekking lossen wij mogelijke problemen razendsnel voor je op. Verzekerd ben je, afhankelijk van je precieze wensen en soort auto, al vanaf € 15,- per maand.
Bekijk als je wilt studeren gerust de volledige uitgebreide polisvoorwaarden, voor de exacte dekking. Hier volstaan we even, met een beknopte opsomming om dan na afsluiten snel en veilig op weg te kunnen.

Soorten autoverzekering
Er zijn drie opties bij het kiezen van een autoverzekering:
• Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
• Beperkte Casco
• Volledig Casco (Allrisk)

Wettelijke Aansprakelijkheid
De WA-verzekering verzekerdt je tegen de meeste schade die je met je auto aanricht bij anderen. Deze WA-verzekering is wettelijk verplicht voor iedere autobezitter.

Beperkte Casco
Met de Beperkte Casco dekking is je auto o.a. verzekerd bij storm, brand, natuur, ruitschade en diefstal.

Volledig Casco (All Risk)
De All Risk autoverzekering is de meest uitgebreide verzekering en biedt in aanvulling op de Beperkt Casco-dekking ook dekking tegen schade die door jouw eigen schuld is veroorzaakt ontstaan aan je eigen auto.

Snelle afwikkeling
Bij schademelding wordt je zo snel mogelijk geholpen. Je ontvangt informatie over de dekking en advies voor de beste oplossing. Bij twijfel over het vastgestelde bedrag door de expert krijg je een gratis tegenonderzoek.

Hoeveel krijg je vergoed
Indien je kiest voor een Beperkt of Volledig Casco dekking en je bent de eerste eigenaar van de auto, dan is de nieuwwaarderegeling van toepassing. Wordt je auto in dat geval binnen 3 jaar gestolen of raakt deze total loss, dan vergoeden wij de nieuwwaarde van de auto. Is er sprake van een tweedehands auto, dan betalen wij in het eerste jaar nadat je de auto hebt gekocht, de aanschafwaarde. In alle andere gevallen betalen wij de dagwaarde.

Jouw premie helpt
Jaarlijks doneren wij 10% van jouw netto premie aan een goed doel, vereniging of stichting naar jouw keuze. Kijk of jouw favoriete doel er al tussen zit of meldt deze zelf aan. Iedere non-profit organisatie is welkom om de zakken te vullen met ons geld. Zo maken we er met elkaar een mooie wereld van. Lees meer op 'Ons verhaal'. Uiteraard moeten de voorgedragen goede doelen wel aan bepaalde criteria voldoen, maar dat is logisch.

Premie berekening
De premie voor je autoverzekering wordt bepaald door:
• Je leeftijd
• Je woonplaats
• Het aantal gereden kilometers
• Je soort auto en de waarde van je auto
• De gekozen dekking
• Schadeverleden

Daarnaast ontvang je extra korting als je verzekeringen uit andere categorieën rubrieken bij ons afsluit. Dit kan nadat je de premie voor je autoverzekering hebt berekend.

Krijg extra korting bij het afsluiten van meerdere verzekeringen
Hoe meer verzekeringen je uit verschillende rubrieken sluit, hoe hoger je pakketkorting op onze aantrekkelijke basispremie wordt. ‘voor elkaar’ biedt je de volgende rubrieken: Wonen, Verkeer, Gezin en Recreatie.

De korting wordt als volgt berekend. Je hebt verzekeringen uit:
• 1 rubriek: geen extra korting
• 2 rubrieken: 2,5% extra korting
• 3 rubrieken: 5% extra korting
• 4 rubrieken: 7,5% extra korting

De kleine letters
Er wordt verwacht dat je schade zo snel mogelijk meldt en je waar mogelijk de schade beperkt. Ook ben je verplicht alle informatie die van belang is te melden. Bij wijzigingen moet je die natuurlijk zo snel mogelijk aan ons doorgeven. Uitgebreidere informatie hierover vind je in de polisvoorwaarden.

Eenvoudig overstappen
Ben je al ergens verzekerd maar wil je overstappen op weg naar de ideale wereld? Maak dan gebruik van onze handige autoverzekering overstapservice.